Juldagen :*)



Nu var julafton över och juldagen med. Herregud så fort det gått. Ingen julkänsla har jag fått men så här i efterhand så får jag endå bra känslor i magen och tänka tillbaka på julafton o så så något har ju hänt helt klart ^^

Fick så otroligt fina saker igår så jag blev helt uppåt väggarna^^

På den årliga juldags-middagen med tjocka släkten så bestämdes det lite mer om när jag och Jasmine ska åka till Braås och träna lite. Ser fram emot denna utmaningen väldigt mkt :D Aldrig åkt iväg och tränat innan så är helt grön som en omogen banan. :)
Efter julmiddagen så bar det av i ösregn till stallet och tog en liten power-walk med Ninen och försökte på lite träning på mini-banan men hennes snöklampar hindrade igen. :( Fattar inte att det kan va så svårt o få tag på varken hovslagare eller tränare som jag letar efter.
Vill verkligen hitta en tränare som kan komma ut och hjälpa. Men vart finns nii?? :O

Idag har jag gjort mycket nytta tycker jag faktiskt. Jag har socialiserat mig med släkten, varit o gjort lite nytta iaf i stallet, gått (läs; Dra ut) ut med hunden som vägrar gå utanför dörren nu när det är slask ute (pinsam han är), pluggat lite körkortsteori och snart om det går som jag planerat rensa lite i garderoben :) sen har jag städat undan lite o hållt rummet lite rent med. Toppen (Y)


Imorgon ska jag köra till stan och träna lite faktiskt. lite nervöst eftersom hela länet komemr vara lössläppt o kasta sig över mellandagsrean.. Nice.


Puss

Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Tack så jättemycket! :D Hihi nja, jag är ju bara 16 så någon riktig tränare är jag inte, än i alla fall ;) Ingen egen hästversamhet heller, fast i framtiden hoppas jag på det! :D

2009-12-25 @ 22:21:47
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0