Valborg

Ikväll är det valborg. : ) ändrade planer så jag sticker till växjö istället. men det ska med bli mysigt. Hoppas jag hinner se nått av majbålet också ^^.

Idag har jag med varit på stan och handlat. Hittade en hyfsat snygg och bra BH och ett par 3kvarts vita tights till klänningen.
Mamma sa att hon hittat massa snygga kläder och koftor och klänningar i massor så ska följa med henne till denna skattkammare på lördag^  sen följer Ellan med och hjälper mej med skor i växjö o så.
Hittat ett par skor faktiskt som var riktigt snygga. lite för höga bara men. ah ^^

Måste börja shoppa lite mer. Är lite ovan faktiskt..^^ som t.ex. när jag kollade på Bh:ar då va.. Då tog det ett jäkla tag innan jag fattade att jag stod på Amnings avdelningen X) som det kan gå va?

Stan hela dan

idag har det blivit mycket stan. ^^.
Först med Anton och lämna modem och kolla allt med körkortet. sen bar det av till ica och där köpte vi dricka o 3 munkar som vi delade på. Vi satte oss i skuggan och åt. Mycket härligt.



Sen bar det av in till stan ikväll igen med emma och anton. Och sen kom john med :) Väldigt mysigt. förutom när jag gick alla på nerverna med att få panik på kläder och skor hit o dit ^^. Ville verkligen sparka mig själv :)
Men blev en svart klänning och en vit kofta. vet inte om jag ska ha den vita koftan. känns lite för vardagligt och lite trist. men vet inte. lite förvirrad nu. men den vita kan man ju ha till många andra saker så inte dåligt köp ändå.

När vi var färdiga så gick vi till McD och satte oss ute och åt i sista kvällssolen och värmen. Helt underbart skönt va det. Och mkt trevligt.

Sen så tog alla bussen till anton. och jag o john gick hem till han medan Emma skulle hem. Alla lite smått rädda efter en fullegubbe i bussen som kallade john afrikan och verkade se han som hans egna broder^^-

Hemma hos anton va det mys med. Vi satt på soffan och golvet och kollade massa bilder från egypten med riktigt häftiga bilder :D särskilt för mig som har danmark och norge som enda resmål hitills på min kartan :)



Imon är det valborg och få se vart jag hamnar där. och så förhoppningsvis så hinner jag in till stan för och handla det sista med kläderna. *Hoppas* :D

Blir nog till att gå och lägga sig till bra på tv och nana :)


Tack för en väldigt trevlig kväll :) <3

: )

Idag har jag fått en till Jobb intervju!! =D så jäkla glad! ska dit nästa onsdag. glömt skriva att jag fick jobbet hos veterinären! :)
Så hoppas det löser sig med tider ifall jag har turen och få  det andra jobbet med :D

Det blir kvällar och helger och dagar för hela slanten i så fall :D  Det ena bara under sommaren och det andra under hela tiden.
Men får se. ska inte ta ut nått i förskott ifall jag inte får det. Men det hade varit skoj. Visst väldigt bra betalt med. <3


Nu när det är så fint väder får man bara lust och åka ut till evedal och grilla och spela fotboll/volleyboll och allt. ^^.

Ska bli så skönt att det bara är en dag kvar i skolan. kan inte fatta det :D Sen är det liiite långledigt med. Behöver det<3 Tror alla behöver det faktiskt.

Måste bara försöka få tid och orka göra alla läxor och essays och internal blablablaH

Valborg blir nog bra och sen helgen ska bli riktigt kul!  Ut till ingenstans och fira med massa vänner ^^. Och gratis sprit vilket väldigt många poängterar. Men inte jag :) trist som ja är ^

Och sen måste jag bara skratta åt sebbe med. The boss lix       X)   jovisst :)




Varit himla fint väder ute nu med. Ska nog köpa en ny solkräm. ^^ en som inte blir till ludd X)







Och allt bara för jag fick en impuls av och lägga ut mindre bra bilder ^^-

Får nog börja skriva upp att jag faktiskt har linser med. T.o.m det glömmer jag :O
Dags och byta dem snart kanske. Jag vet inte. Kommer faktiskt inte ihåg X)


Siktar på en tidig läggning ikväll och går mot en sen kväll om jag känner mig väl.

Tränade tjejerna idag igen. Lekte lekar som beröm för helgens cup som dem kom 2:a! Dem borde vunnit för målskillnade var enorma 13 ^^.

Men sen kan man kanske säga såhär att vatten lekar blev vattenkrig ^^. kunde inte ha kameran uppe av säkerhetsskäl så blev inga dränkta bilder ^. men skoj hade dem. tills man fick säga till dem på skarpen och det var ju inte alls uppskattat.
Om jag säger såhär. 17 små tjejer springer runt omkring dig och skriker NEEEEEEJ allt vad dem kan.
japp. Ungefär en sån känsla fick man när man va omringad.

Men som sagt. tidig läggning <3

bara så det är

Idag blir det bowling i hela 2 timmar. Ska bli väldans skoj. Har inte träffat sofie på väldigt länge med så bara det ska bli skoj :)

Sen försöker jag jaga rätt på Tinis med så vi äntligen kan träffas. Förra gången va det mitt fel och det sparkar jag mig själv lite på smalbenet för :O Men saknar både henne och sofie och Tha Cluub även om det namnet kan ha blivit lite barnsligt ^^.

MEn men. ska göra mig iordning för bowlingen nu.


Heja på mig =$ <3

Fighting med käken

Jag är så seriöst trött på min kropp nu. Den motarbetar ju fan mig hela tiden. Bara idag har han dampat liksom. Har fått ont i handen av nån lustig anledning och lillfingret går knappt röra och sen hoppade käken ur led innan.

Efter ett tag kunde jag röra den upp och ner men tugga gjorde så jävla ont så jag visste inte va jag skulle ta vägen. Hatar den förbannade saken. och alla sjukgymnaster bara skickar mig vidare för dem hittar mer och mer fel. Men ingen kan hjälpa mig. får bara kommentaren Du har för många fel. skojj..  Asså att man inte ens kan tugga en bit utan att det ska göra så ont så det går ut i örat.. Då blir man lite aggressiv. :S usch och fy o blä på denna 80 åriga jävla kropp.


Är massa trött och jaa. Trött på vissa människor. Som alltid ska orsaka djupa sår på alla sätt och vis. Så här på kvällskvisten när man inser att man är trött men inte orkar röra sig och inte vill lägga sig för att sova så blir man rätt negativt inställd till att bara resa sig och gå och lägga sig ^^. Man blir nästan irriterad för man är trött. Fast vissa hjälper en på traven med att bli irriterade. Så snällt så jag slipper dra fram all den energin själv. Mycket omtänksamt.

Och sen är ju då frågan varför jag i hela friden lyssnar på sorglig musik just nu. Det måste va rätt korkat ^^. finns ju inget som drar ner en så mycket som lugna och sorgliga låtar :O

Vill tillbaka till fotbollen. NU

Grilltider

Blev inget gym :S Anneli ringde precis när jag skulle ner och frågade om jag skulle med ut och rida. Och då min feta häst verkligen behöver komma ut och röra på sig så kan man ju inte tacka nej :) skulle endå dit men senare.
Men tänkte nu när hon verkligen är igångsatt hästen och rids varenda dag eller är ute och körs eller promeneras så är det ändå roligare och rida tsmns med någon. Så vi var ute i 2 timmar kanske. Underbart väder va det med och hästarna jättepigga.

I skogen så sa anneli att det låg lite träd nere som vi kunde hoppa och det är ju kul. Sen när vi i galopp kommer på vägen ser jag sista stocken. =O SÅÅÅÅÅ hög trodde jag inte den skulle vara XD haha men Jasmine skuttar över och jag skriker och jag sitter lustigt nog kvar trots lite krumbukter från hästen :) stolt ^^. men jag vet att jag överdriver lite på storleken. det var ingen 1.40 stam men endååå.. feg som jag är när det gällder stora hinder. Små är ju ingen fara dååh ^^

funderar på att gå ner till gymmet nu. men anton är påväg och vi ska grilla nu ikväll :D Cyklade endå till stallet och ridit och cyklade hem. Försökte cykla så fort jjag kunde på skruttcyklen så jag fick lite träning där med. Så iaf 6-7 km har jag cyklat. Grillningen blir Med tzatsiki och friterade pommes och sallad. Helt underbart gott i detta vädret!

Kan ju se om jag får fina matbilder sen som jag kan sitta och läska mig själv med här på bloggen. ^^.

På söndag blir det Räppecup med småtjejerna. ska bli intressant och se hur det ska gå :D

och imorgon!!!! Blir det Bowling med Sofie och alvesta pojkarna. Ska bli skitkul. :) Ola bokade i 2 timmar ^^. så det ska bli intressant och se vem som vinner efter 2 timmar av alla oss ^^ HAhaha
Får hoppas att det inte blir som förra gången uppe i sälen när jag förlorade mot min egna mamma, en 10-åring och en 12-åring ^^. Plus att jag lyckades med konststycket att kasta mej själv på benet.. :S ^^.

Nej nu måste jag duscha!

Free time, Me time

Idag sov jag länge fast blev väckt av vovven som ska skälla hela tiden. Men sen blev det ut i gräset och vakna till med kamera lite :)  sen blev det hem till gården och ellen Degeneres show. Ja tyck att jag är tantig då :D Älskar dem programmen :)

Just nu ligger jag ute och solar i bikini och skriver lite på datorn solar och lyssnar på musik. Borde smörja in mig nu men jag orkar inte hämta solkrämen. Dumma Ida :)


Tror inte det finns något bättre i världen än att ligga i ett alldeles grönt gräs med solen brinnande på ryggen. <3


Don't just sit there and wait for a star to fall.

jag funderar på att skriva ner på bloggen allt jag äter och allt jag rör (vilket inte är så kul för människor som läser den ^^) men bara för att få motivation att bli bättre igen.
Att sitta och bara ha träningsförbud och alla blir glada när mina muskler försvinner utom jag, gör allt bara så mycket värre.
Jag orkar inte vara ifrån fotbollen och innebandyn längre. Jag måste träna. Det är sån jag är. Det är Jag.
Träna är mitt liv. Att springa är mitt syre. Och att sitta vid sidan om och se på går inte.
Att se mitt lag spela, springa, ställa upp för varandra. Det går inte.

Trodde det skulle bli lite bättre när jag började träna små tjejerna för att få mer kontakt med fotbollen och inte tappa helt. Men istället visade sig bli en tortyr varenda gång fotbollskorna skulle på.
Jag vet inte vem jag är om jag inte tränar.

Innan när jag tränade 7 ggr/veckan har aldrig mått så bra. För det va jag.
Nu sitter jag bara här utan energi till något och bara tjocknar till...
Det är ju inte jag..

Nu är det försent och börja fotbollen igen. har haft uppehåll i 2 år nu. jag har tappat för mycket. Har hållit igång med innebandyn men det är inte samma sak.
Inte samma bollkontroll
Inte samma plan
Inte samma regler
Inte samma kondition

Man börjar tänka såhär nu när man faktiskt äntligen sagt ifrån att vara själv.

 Utan ensamhet kan man inte ta reda på vem man är

Jag som inte ville sluta. Jag som aldrig ville sluta... Det vill jag fortfarande inte. Men dem tvingade mig.
Och fy vad fruktansvärt ont det gör. Varenda dag.

Hade gjort vad som helst för att få komma tillbaka.
Tillbaka till den jag va, hitta mig själv och hellre träna ihjäl mig tills kroppen inte orkade mer.

Det gjorde den inte heller innan men jag skiter i den nu. Den har bara förstört ändå. Så vad bryr jag mig och respektera den? När den aldrig blir bättre. Efter massa år hos sjukgymnast.


Började nyss blåsa lite kallt. Tänkte att jag kanske borde gå in men sen slutade det helt plötsligt.
Men det är väl så det är med livet.
Ena dagen blåser allt upp till storm för att nästa dag lugna ner dig och värma dig igen. Få dig på bättre tankar.


När jag kollade på Ellens show idag fick jag en liten shock. Har aldrig vetat att hon va gift med Portia de Rossi.dem hade med ett långt klipp hemma hos dem och dem skulle träna inför en intervju på måndag. Så otroligt mysiga va dem. Man fick en sån där känsla att dem verkligen passade ihop. En sån där mysighetskänsla : )

Gillar sånna människor som man får sånna känslor av. ^^. det finns inte så många men dem som har den auran fattar jag inte hur dem lyckas. Den auran tyder på full kontroll och livsnjutning och att man har funnit inre peace eller vad man ska säga. Negativitet finns väldigt sällan hos sånna människor. Pengar kanske hjälper till lite i vissa fall. Men endå.
Värt att undersöka och kolla upp. Feng shui är nått sånt med. Att ha huset på ett speciellt sätt påverkar sin egna aura. Det är rätt häftigt faktisk.


Ska snart ner och träna i gymmet och sen ska jag ta hand om mig själv ^^. Har ju inte hänt på hundra år. : )

Är det bara jag som inte än vet vad jag vill bli sen? Sen när jag blir stor så att säga ^^
Får panik. Jag vet inget. och vet massor. men men. ett år kvar ju. Sen får man se hur långt man kommit.

Ska nog gå snart. Ska bara lyssna klart på den underbara musiken :) Favorit just nu : Right around - Flo Rida
Mycket braH-

Idag

Idag har varit en mysig dag.
Den började med anställningsintervju hos veterinären som gick bättre än jag trodde. Väldigt mysig tjej som jag träffade och det lutar mot att jag får lite ströjobb som jag hoppats på. Trodde först det var nästan alla kvällar och helger men till min enorma fördel så blev det bara när dem hade många hundar och katter därinne. Vilket bara kommer bli i perioder och jag komer hinna med skolan YEY <3
Mina arbetsuppgifter kommer bli att rasta och bada hundar och katter och så. Kanske något mer. Ska försöka få fram någon utbildning jag kan gå för att utbilda mig mera om veterinärjobb m.m. och djurskötare.
Så håller tummarna för att jag ska få 100% säkert jobb där. : )

Efter det var det att hämta anton och så stack vi hem lite kort och därefter hämtade pappa oss och körde till Huseby för en fotodag i det underbara vädret! <3 Så härligt att bara gå där och rensa huvudet : )

Lite bilder från idag:
Sen åkte vi långt till Rottne och åt på en brygga och solade <3

Sen körde pappa upp skogsmaskinen på trailern som skulle köra hem den från rottne . :)

<3


Lite fler bilder kommer senare kanske. nu snart ska jag ta tag i mitt liv o plugga lite.


kanske senare... eller nu.. eller aldrig? =O

Puss<3

BCF Cup

Mitt lilla projekt "BCF Cup" ska bli så otroligt spännande. Måste snart ta tag i allt nu till sommaren.

Om allt blir som planerat ska jag och alla tjejer i klubben baka och pyssla en heldag och sedan ska vi sälja allt på cupen som vi ska ha vid namn "Barncancerfondens cup" och vi spelar i mix-lag och försöker få så många som möjligt att komma och kolla och köpa alla fina saker som vi ska göra. : )

Ska bli väldigt roligt. och förhoppningsvis så kommer vi kunna samla in massor med pengar till Barncancerfonden med.

Förresten glömde jag berätta att man kan skänka pengar med hjälp av internetbank och så!


Så hoppas ni vill hjälpa mig nå mitt mål!

Kram!

Fighting for Freedom

Insamling till Barncancer fonden!

Jag har startat en egen insamling till Barncancer fonden nu som heter "Fighting for Freedom".
Vill du skänka pengar som går direkt till Barncancer fonden utan mellanhand så skriv ditt mobil nummer och hur mycket du vill skänka så skriver jag in det i insamlingen och så kommer det ett sms till din mobil och så följer du bara instruktionerna som står där. Vilket är så enkelt som ex.  "Skriv BCF och nummer till det telefon nr. som smset kom ifrån" Sen är det färdigt.
: )

Instruktioner:
1
. Skriv ditt telefonnr. till mig. (Om du inte vill visa ditt nummer på Bloggen går det lika bra att skriva det till min e-mail.
 - [email protected])
OBS! Du väljer själv hur mycket du vill bidra med och glöm inte skriva hur mycket du vill skänka!
2. Du får ett sms och följ dem enkla instruktionerna du får


Tack för din gåva! Du gör skillnad!




Panikens IF

Ja. Det är faktiskt som vanligt. Man orkar inte med IB nu heller ^^.
Sitter och varvar Tv med datorn och tjaah... Pluggning ligger långt ner.

Varit en stund på dansavslutningen innan. Va faktiskt kul men tur att jag slutade så tidigt som jag gjorde för fick hostanfall för jag va så torr i halsen. Mys <3

Sen blev det handla och jaa.. försöka skriva Research question m.m. till Agneta.

I helgen blir det kanske SBN om jag orkar dra mig dit och om anton orkar dra dit mig ^^

Men ett måste är faktiskt Robinsson ^ :D

Vill ut och springa nunununuuu! så jag vill bara bli fri från denna kruppen så träningen kan komma igång igen.

Btw fått klart 10 timmar på activity nu och kanske nått till. så det börjar närma sig slutet sakta men säkert. :S

slapp i solen

Idag har varit en slapp dag men solig och fin. Varit väldigt skönt. Hunnit med och jobba lite idag och besökt golfbanan med 2 gånger. Mkt trevligt. Är riktigt imponerad över att jag kan träffa bollen och slå hyfsat långt nu med. : )

Nu ligger jag ute i solen och lyssnar på bra musik och myser på en filt. skönt att kunna sitta ute med bärbart internet med.



Så idag har jag varit lite Happyface trots allt..

I lördags va jag och Elin ute och raggade fester i Sälen och jag måste erkänna att jag saknar Sälen så otroligt mycket nu.. lustigt nog :O

På hemvägen

Nu så är denna veckan slut. Måste erkänna att den gick väldigt fort och det var ändå ganska roligt. Skönt och komma bort från allt och vila upp sig. Dumma hosta bara som gjorde att jag inte kunde vila ut så mycket. Blev snarare tröttare på ett sätt och utvilad på ett annat.

Fick ett mms nyss i bilen och det va Willes ägare som skickade en bild på han och tackade så jättemycket för att jag var gullig och hjälpt dem denna veckan.  Blev väldigt varm av det  :)

Vi har någon timme kvar på bilresan och sen bär det av för att hämta min älskling <3 saknat han massor men endå skönt att få komma bort och inte stressa upp sig hela tiden.


Tror människor har fått omkörningsmani idag för typ säkert minst 10 bilar skulle köra om på bara en kort sträcka. Och nästan alla vid sträckad linje eller vid snäv kurva. Helskumma människor det finns.

Och sen ett uttalande som jag ska försöka hålla. :: Inget godis mer. ^^.  men jag tror jag vet att det inte kommer funka.



Come on it's late and we're way off the track
troubles wait for us now
If we kiss now it's no turning back..
That's a fact





Näst sista dagen

Idag är det näst sista dagen i fjällen :O känns ändå lite tråkigt. Börjat känna mig hemma häruppe bland snömän ^^

Igår blev det Bowling som sagt vilket INTE gick bra ^^. *Banan lutade :O*men det va skoj ^^  Råkade kasta på mitt egna ben... Hur man nu lyckas med det.. men jag gjorde : )

Idag var mamma och jag ute på liten utflykt med bilen och körde nästan helt till norska gränsen och kollade på de norska bergen. Det var fint :) Sen så åkte vi runt till alla "dalar" och kollade in backarna och så. Det var fint.

På hemvägen stannade vi och fotade en fin bäck och så men det va så ljust o svårt att få bilderna fina. men ska lära mig : )

Sen fick jag påskägg idag med :D Mycket skojj :)
 

Idag har det varit väldigt fint väder och soligt så man har fått med solglasögon nästan hela dagen. så tur för mig att mina är så coola ^^. synd att jag ser så gay ut bara =D




Ikväll blir det Afterski och fest kanske ^^. ska dit och kolla läget iaf. och leka cool. eftersom jag snart är 18 och allt :)
Sen får vi se vart vi hamnar.  : )


Ikväll kanske jag har tur och inte missar robinson ^^.  Och imorgon bär det av hemmåt igen efter en plugglös vecka. :O
Och Jaaaaaaah jag känner mig jätteskyldig att jag inte öppnt mer än en bok men vad 17... Man ska inte plugga ihjäl sig på lov. Då är man faktiskt dum i huvudet :)

Bowling

Idag blev det till att ta sovmorgon vilket var skönt men sen fick jag ändå ta alvedon igen. Sen så blev det lite frukost och sen ut med vovven. Och sen blev det kort med Johan, simon o mamma.

Måste plugga lite idag men orkar inte. hatar skolan : )


Bara dåligt på Tv med. Så tror jag ska sätta mig ute och kyla ner mig i solen ute.

Påsk buffé ikväll med med Godis. ska bli gott.

Lite sur att jag är sjuk och hostig så jag inte kan träna. hade varit skoj att gå ner i gymmet annars.

Bastubad med kyla

Igårkväll så fick killarna spelet och satte sig i bastun. Efter ett tag hörde vi ett par skrik och dörren for upp och sen helt plötsligt ytterdörren och ut i snödrivorna flyger 4 killar ut i bara kalsonger och tjuter ^^.

Lite svårt och få dem på kort men vad gör man inte ^^.




Det fula är att det ångade om dem med ^^.


Funderar på att gå in och bada bastu jag med men vet inte om jag orkar sitta därinne själv ^^. alla är i kyrkan på konfa. nästan alla iaf.  : )

Ska till kyrkan på lördag uppe på fjället klockan 11 på kvällen. Måste nog med dit för det kommer vara jättefint med massa ljus och så.  Så det blir till att dra fram kameran med.

Fortfarande Sjukling

SÅ skönt med SM-Guld igår och känns väldigt sorgligt att Jönsson ska sluta nu. Blev nyss påmind av alla sporttidningar som tagit massa fina bilder på han :) med rulator och va det va mer ^^,

Kom på innan att jag faktiskt varit sjuk sen jag kom hit upp. ^^. Krupphosta och energinivån har legat och balanserat på 0:an och sen igår och idag onti huvudet, yr och illamående. Och trött kan jag inte vara eftersom jag till och från sov till halv 1 idag. Fast iofs. gick alla och petade på mig och störde mig men endå.

Har köpt ett par glasbrickor till glas idag till min lägenhet : ) Och så fort jag säger att jag ska köpa saker till min lägenhet så blir pappa jättesur ^^ och bara MEN IDAA!  du ska bo hemma tills du läst färdigt så du inte behöver betala massa studielån. (vilket är rätt skönt ändå eftersom jag inte har någon vidare lust att ha studielån efter mig genom hela mitt liv.) Men om jag nu ska söka till veterinär så lär jag ändå få flytta i 6 år ungefär och få massa lån på mig då med..  men vet inte än vad jag vill läsa till.

Glasbrickor

På ett sätt ska det bli skönt att åka hem men ändå inte. Tillbaka till all press och så. Och jag orkar inte riktigt plugga för jag inte känner någon motivation eftersom IB just nu inte är bra. varken i lärande eller lärare.

SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUULD!!

Äntligen så blir det svenska mästare i år igen!! 8:e guldet och 3:e under år 2000!! <3

Jönsson slutar nu och han fick en kanon avslutning! ett mål och en assist fick han göra! Underbart <3
Kommer sakna honom väldigt mycket för han och Nordström måste va det perfekta paret i elitserien ^^. Hoppas Färjestad kan stå sig utan han. Förhoppningsvis kommer han stanna i klubben!

Man kan seriöst inte beskriva känslan av detta underbara SM-guld! Hemma-publik, hemma-plan och allt <3

Nu ser man fram emot nästa år och hoppas på ett til guld! : D



KYSSSAR! <3<3


Happyface!

Fick inget sommarjobb hos veterinären men tro det eller ej så fick jag belöning för att svara på hennes mejl och nu om allt går som det ska och jag har tur så kan jag få kvällar och helg- jobb hos veterinären! Hon skrev att jag skulle anmäla mig till henne om jag va intresserad så nu är det bara och hoppas : D mina arbetsuppgifter kommer bestå av att bada och rasta hundar m.m.  Perfekt för att få in en fot i veterinär yrket med.
Så nu är det pirr i magen som gäller och massa böner :)

Försökt läsa på lite biologi men stoppade vid DNA ^^. om jag har fattat allt rätt så består en nucleotide av 3 parts. Sugar (deoxyribose), phosphate och base. Har jag rätt? :O

Så just nu skuttar min mage på rosa fluffiga moln :)


Idag har det varit en riktig slapp dag. Börjar dagen med svårigheter att andas och inte kan sluta hosta sen ut med vovven i snöstorm och sen hem och torka och sätta sig att plugga en stund. Sen TV och dator och slapp i soffan.

Senare kanske det blir bowling med nere i Sälen. Ska bli skoj : )

Snöstorm

Idag när man vaknade så möttes man av det här
det var värre tidigare på morgonen. detta betyder inget solande och sen massa plugg </3
kl. halv 9 gjorde jag äntligen klart min teater dagbok som jag inte orkat eller hunnit göra innan. känner mig riktigt duktig :)
Ska egentligen plugga biologi och geografi nu med. Men orkar inte det nu iaf.

Natten kan man påstå va lite hemsk. Har hostat genom hela och kan knappt andas för slem pågrundav krupphostan (Ursäkta)
Hatar hosta och det är äckligt så ska ner till andra stugan och se om jag kan sno lite medicin. *längtar* ^^

nu ska jag äta chips som river gott i halsen och sen så ska jag nog plugga lite biology. Känns som en sån dag : )  Så ska mamma låna datorn. 

JAAAAAAAAAAAAAAAA!

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! SÅ otroligt jävla underbart :D

1-3 i matcher nu och hemma match imorgon igen! Kan det bli bättre??? =D


Kärlek <3

Straff!

Man dömmer seriöst inte straff i en såhär viktig förlägning!! dumma domar****!
Taack o lov att Gustavsson tog den  (Y)

Men så jävla segt spel nu. Ingen av dem orkar någonting och det blir bara skitskott på mål.

Pulsen är nu uppe i 350.. lite tack vare de dåliga domarna som skrämmer skiten ur en.. :S

Spänningens match

Och så är hockeyn igång, lika spännande som vanligt om inte mer ikväll.
Färjestad leker sig sega och HV spelar starkt. Man undrar ju hur det ska gå. Men i sista minuterna gör färjestad 2-2 (Tack och lov) och det går till förlägning. Vilket bara gör allt ännu mer spännande.
Det har nu gått ca. 4 minuterna och spänningen är olidlig :O

Färjestad <3

Sälen uppdatering - bilder

Här kommer några av alla dem miljoner bilder jag hitills har tagit i Sälen : ) Njoy!




Kommer fler senare när internet kan speeda upp lite  : )

Heldag ute i backarna

Idag så har det skett. Jag har tagit mig ut på skidor och försökt åka. MEN det gick inte alls. Det var varmt ute och jag hade massa kläder på mig och jaa. Bäddat för att gå dåligt. Hade inte rätt strlk på skidor och pjäxor riktigt heller om jag måste skylla på något. Men givetvis så ska ingen vara närvarande förutom min pappa så ingen trodde ju på mig så nu är tjatet igång igen :O Kan faktiskt inte hjälpa att alla åker iväg klockan 7 på morgonen när jag fortfarande ligger och snarkar... : )

Varit inne på Telia idag efter 3 kundtjänst samtal. Men neeeej då va det inget fel på modemet alls ( han hade ju bara internet i hela butiken redan innan han kopplade in internet och så anklagar han min stackars dator att det är fel på den. men det har ju funkat så Neeepp. Men men. när jag kom hem krabbade jag lite till och så har det funkat nu. Måste ha varit något med telias dumma nätverk. *Vi skyller på detta* Så får se hur länge internet känner för att fungera denna gången :)

 Denna dagen har varit händelserik. Jag har provat skidåkning (liite), Vi har varit väldigt långt uppe vid dem högsta backarna långt bortaoch kollar på när nästan alla åker från svåra backar, suttit i solen och solat, druckit Lomumba (Varmchokladmjölk med konjak och toppat med grädde) som vad smakrik ^^ och sen iskall cola <3, varit nere i butiker i Sälen och sen Telia o krabbat runt. m.m.m.

Så ikväll blir det Hockey FBK-HV vid halv 8 som är efterlängtad <3

dilemma

Vill prova att åka skidor nu i backarna men jag har ett litet dilemma. ska jag upp ditt vill jag ha med kameran och ta fina bilder eftersom det verkar vara sista soldagen. men vågar inte ta med den i liften med pjäxor o skidor på. Men får se ^^.

Ska upp till backen nu med kameran bara och kolla med pappa nu så får se om jag samlar mod till att stå på skidorna sen och åka :O hehe

Ikväll blir det förhoppningsvis grillning på menyn. : )

Så ska bara ladda kameran och sen bege mig ut i det soliga men kalla vädert : )



Dag 2 i köldparadiset

Dagen börjar lite halvskumt med människor som petar på en och skriker och håller på vilket troligtvis betydde frukost. När man sedan efter mycket om och men så hade man tappat rösten någonstans med och huvudet kändes som det var upppumpat med luft. Mycket trevligt :)

Sen så har jag passat lille Ville idag medans alla har varit iväg. Vi har slappat hela dagen han och jag och varit ute i friska luften lite med. :) Kanske blir mer senare eftersom alla här jobbar på att få ut mig i backarna idag till vilket pris. Lite oroad över denna konspiration :O men vi får se. Vill upp och ta bilder men då måste jag ha skidor och åka lift. 2 orosmoment som jag är livrädd för :O Och VARFÖR känner jag mig som att jag inte riktigt ska åka på skidsemester ?^^.

Ville fick agera lite fotomodell åt mig i snön och här inne. Lite av ren tristess faktiskt. Alla är ute och ha roligt och jag sitter här snorig och dan.

 

Framme!

Nu är vi äntligen framme efter 8 ½ timmes körning. Gick lustigt nog väldigt snabbt på ett sätt. Färjestad började spela innan vi hann fram så det blev till att lyssna på lite radio på vägen.
Vi fick in 5:an rätt snabbt och så blev det att skita i upp-packningen och sätta sig framför tv:n :) Väldigt bra match också med mycket otur för Färjestad. Ribba/Stolpe/Öppet men matchen slutade 1-3 till Färjestad så det var mycket bra. Nu står det 2-1 till Färjestad och med en hemma match mer så kan det finnas en mycket trolig ljus framtid :D

Att jag aldrig kan bli frisk retar mig. Har blivit helt tjock i halsen och nacken och känner mig febrig. Igen...

Jag känner att alla här jobba på att få ut mig i backarna imorgon vilket kommer bli någons död, antingen min egen eller nån annan. Iaf ett brytet ben måste jag kunna orsaka.
Men känner jag mig såhär så tänker jag inte gå ut. BLÄ på förkylningar.

Stugan är helt ok med fin utsikt. Vi har med en liten vovve här med som är jättesöt som jag ska fota imorgon.  Så imorgon så ska det bli foto så hoppas på ett fint väder : ) och sen försöka stå emot allas innerliga önskan att följa med i skidbacken :O ska jag dit ska jag fota : ) även om jag är på skidSemester : $

Just nu sitter alla i vår stuga och kollar Tv och dricker lite och tar det lugnt. Lugnat ner sig lite nu och kanske ska bada bastu ikväll med. men men vi får se vad som händer.

Hemsjuk och saknar älsklingarna hemma <3 : )



Några bilder : )

Sälen

Bara 10 mil kvar nu. Längtar tills jag kan ta upp kameran och börja fota. Alla som säger att det är så vackert däruppe, vi får väl snart se antar jag.

Det är sjukt hur lite och mycket på samma gång man tänker när man sitter intryck i så många timmar.
Man känner sig tom men ändå upprymd. Men jag antar att även jag kommer få chansen att leva?

Dagen börjar ju väldigt bra med stress och inget som fungera, lite svårt och veta om man ska vara positiv eller inte eftersom det är just nu väldigt mycket negativt. Men samtidigt så blir man med största sannolihet kallad pessimist i sådana fall. Men men.. Har 5 mil kvar och fundera så antar att det inte är sån stor brådska.

Sen blir det till att plugga lite när man ändå är i farten med allt och är både häst och hundfri en vecka. Har inte varit det på säkert 3-4 år så det känns väldigt lustigt just nu och man känner sig faktiskt som om något saknas. Vilket det också gör, massor.

Och förresten jag tycker inte Men är ett negativt ord. Inte i alla sammanhang åtminstone. Som ex. "Teatern hade dåligt ljus men den var bra ändå." : ) Där ser ni.

Snart framme så ska göra mig redo för att pressa mig ut med kameran snart.

Ny start

Ny start för en nystart. : )

Kan det verkligen vara så att man kan ha en nystart även om det gamla hinner ifatt då och då? Kan man verkligen utvecklas fast man hela tiden blir nerdragen igen? Kan en ny plats verkligen nollställa allt?


När man suttit i en bil i 6 och en halv timme så finns det inte så mycket kvar över att tänka på än meningen med livet. Man sitter och stirrar ut djupt in i landskapet, berg som tonar upp sig på alla sidor och dem som var så långt borta har kommit så nära. Härifrån ser dem blå ut med vacker ljusblå snö.
Du tror du aldrig ska komma fram, men det gör dig inte så mycket eftersom du ändå inte kommer någonstans, får acceptera läget och det hjälper att utesluta världen med musiken intryckt i huvudet. Det hjälper dig att få fantasier om att vara fri och att kunna leva som du borde.

Men som sagt, vi kommer ändå inte fram. Man låter bara toner av livet sköta självförtroendet.

RSS 2.0