tack

för att du är så bra på att få mig att känna mig så jävla misslyckad hela tiden.

Och tanken på vänner finns inte längre. Ni finns inte längre..

kniven

.. efter blodbadet så reste jag mig sakta upp. Jag kollade mig runt omkring. Allt var dött. Det fanns ingen längre som jag kunde berätta för eller prata med om vad som hänt. Alla var borta. Själen mår illa. Kroppen mår illa. Huvudet mår illa. Det går knappt att försöka leva. Det går  knappt att andas. Magen har för längesedan slutat att fungera och känns bara som en iskall klump som jag ofrivilligt drar med mig. jag börjar stapplande försöka ta mig därifrån. Trots att jag vet att det inte finns någon. Trots att jag vet att det aldrig kommer finnas någon mer där så försöker jag ta mig vidare och leta. Precis som om jag inte kan acceptera det. Jag tar mig sakta runt och försöker få mina tårade, sönder gråtna röda ögon att fokusera och koncentrera på om det finns någon rörelse. Helt plötsligt ser jag något. Det var en rörelse. Det måste det har varit. Det fanns hopp ändå. Det var en människa som fanns där. En själ precis som jag. Jag stirrar stint på rörelsen för att se klarare vad det va. Försökte urskilja. Plötsligt gnistrade något till. En kniv. Den så vackra själen som fått min mage att börja tina upp. Som fått mitt hjärta att börja slå igen. En kniv. Men mitt hjärta tvekade inte en sekund. Det var bara en kniv. Den skulle inte användas. Den skulle ligga där orörd medans vi två själar växte samman till ett och föralltid fanns tillsammans. Förenade som det skulle vara.  Mina ögon följde långsamt rörelsen som lyfter upp kniven och med ett skrik av ondska och förvirring springer emot mig.   När kniven skär in i den iskalla klumpen känner jag bara lättnad. Jag kommer aldrig mer behöva oroa mig igen.  inte behöva oroa mig om att försöka bli älskad. inte försöka vara till lags, försöka leva efter alla så att dem vill vara med mig. Försöka tvinga bort känslorna som är ingredienserna till isklumpen i magen. Försöka leta tecken från överlevande...

besviken..?

...det är svårt att bli det när huden är tjock som sten efter alla slag..
Så besviken..? nej jag tror inte det. Det var som så många gånger innan väntat. Kroppens immunitet är enorm.
Ska jag vara tacksam..? ska jag vara tacksam att jag har fått hud tjock som sten och aldrig mer kommer låta någon ens försöka att sticka in en kniv i allt det hårda..?


halmstad

lite bilder från Halmstad <3





japp. mycket medveten om bilderna på mig :)

....

av någon anledning känner jag väldigt stort hat mot skolan. Mot schemana, mot lärarna mot tiderna.
Men det kan Säkert inte vara för att vi går från 8 till halv 5 typ och har hål på 3 timmar o sen helt skumma tider. Så istället för att sluta tidigt och gå hem och leva lite o plugga o fixa livet så ska vi sitta (eller stå om det är för trångt som vanligt) och trängas och försöka plugga i allt liv i dålig luft i 3 timmar och sen sluta sent så man knappt hinner börja göra nått innan man ska lägga sig för man ska upp tidigt igen nästa dag. MUMS

Och jag är Fan inte pessimisstisk. hur många S det nu må vara i det.

Näe, Ja ä´ inte bitter

hemma

denna veckan har varit skum. Men rolig. Halmstad med Emma och anton. Mycket trevligt. vädret hade vi inget tur med men det gjorde inte så mycket.

just nu är jag bara glad. visst att inte gå på fotbollsträningen ikväll va tufft men jag måste inse att kroppen inte klarar det nu. men när skolan är slut nu. sista året. SENSENSEN!! då jävlar!!!!! aldrig att jag kommer släppa fotbollen sen. ALDRIG ALDRIG.

För att kompencera lite för träningen ikväll sprang jag lite mer än en halvmil. Och jag sprang hela också. Lite stolt för det var bara knäet som gjorde ont. Men jag klarade det. Kroppen klarade det. =') ja ni fattar nog inte. Men det är så man vill lipa :P

Sitter och dricker ProViva Active och äter rostade jordnötter för att få i mig lite mat iaf. Snart ska jag sticka. Underbart med sovmorgon imorgon! <3

Kyss

orättvist

det är så jävla orättvist. Man försöker vara alla till lags och försöker att hålla sig lugn fast alla försöker sitt bästa att göra mig arg bara för att få nöjet och skrika och gapa på mig sen och berätta återigen vilken ful idiot jag är.
Underbart. här sitter jag och nu är det helg..

jävla idioter. jag vet redan att jag är ful och fullkomligt värdelös. Så varför slösa energi på någon som redan ligger? har ni inte sparkat tillräckligt snart för nu börjar det ta mig fan bli nog.


rykten går

igår och idag har varit väldigt trevligt. Massa mys med underbara människor. Idag har jag varit borta hela dagen. OH så underbart.
imon sticker vi till hamstad med massa förväntningar så jag hoppas hoppas att mina små vänner hjälper till :)

Du skapar minnen. Du för tillbaka minnen. Du sårar med minnen. Du älskar med minnen.

För massa år sedan var du en människa. För en vecka sedan var du glömd. Nu är du fantasi.



Hopplösa människor som betyder så mycket.


tss...

Jobba 8 dar i sträck konstant, vikariefest, ring of fire gånger 2 pluss massa annan skit och jobb kl. 07 imorgon.
Den satt..   Fjortis som jag Är.

trevligt.

heldags jobb från 7 på morgonen till 21.15. 'Slut nu. tack o loov. Helt slut är jag med. Men lik förbannat sitter jag här. Det är en sjukdom!

I helgen blir det underbara underbara halmstad med underbaringarna! <3

LÅT DET BLI SÅ BRA SOM JAG VILL!!!! SNÄLLA <3 så jag får lite semester med dem söta små vännerna (A)

...

just nu går inget kommentera utan en motkommentar.  så jag skiter i att ens försöka.


...

oh herregud...

How the hell did we end up like this?..

<3

Just nu har vi grillat. Alla sitter på altanen och kollar på tv. det är lagom varmt och ljusen är tända i kvällens skymning.
Ja det är bara och njuta för ett tag.


yey...

idag blir man då väckt 3 timmar innan jag ska börja jobba av att jobbet ringer och säger att dem gjort fel på schemana .. IGEN.
Så mina dagar var tvärtom fast jag egentligen skulle jobba dem tiderna. Så det var bara att på en kvart, hoppa i duschen, leta kläder, försöka äta nått, släppa t hunden och helst dra ut sladdarna innan med.
Jag hann bara duscha. knappt det.

Väl där så är det kaos också och sen börjar det ju givetvis åska. Något mer självklarare finns just nu inte.
Lagom kul när vovven är själv hemma och inga sladdar är utdragna.

Jag har sovit skit lite denna veckan så just nu går jag på någon slags efter energi. Nice.

tröttiz

sitter här och kollat film och ska snart gå och lägga mig. Funderar på om det är normalt att höra stora explosions ljud mitt i natten.
undra va det va..

Dummiz.

Ja jag är dummiz. Jag ska jobba i 8 dar i sträck och innan det jobbade jag nästan hela tiden. och det plus denna värmen blir. KAOS i min gärna :) jisses vilken solsting jag har.^^.

nu ska jag sätta mig ner. kolla på en film. vänta tills min chokladboll tinat färdigt och sen måla naglarna och sen sovaaa. heh

Sen blir det halmstaaaaah i några dagar iaf<3 äntligen :D


...


Föralltid  i Hjärtat. själen.

Kärleken.. Den där underbara kärleken..

Jag vill sparka, skratta,  gråta, slå ut med armarna med ansiktet blickandes mot den svarta natten som gnistrar med sina stjärnor.

PositivIda

Idag kör vi järnet så att säga.
Upp på morgonen efter mycket lite sömn ^^.  Sen bar det snabbt av till bussen till körskolan.
I växjö vid polishuset så bara small nått till när vi körde förbi och sen stannade bussen nästan helt i trafikljusen.
Sen så stod vi där och jag som enda mobbade passagerare satt som ett fån och fattade ingenting för chaufför stack snabbt ut. Då är det någon som smällt upp bildörren rakt i bussen och jag vet inte om bussen drog med hela dörren på bilen men lät så iaf. Sen kom polisen och då stack jag ^^


Berätta mer sen. nu ska jag o sara ut o springa :) Önska lycka tiiill.

komplicerat

jisses så stressigt och komplicerat allt blir när man är själv.
Mycket mycket. Som alltid. Nästan mer nu.
Jobba idag igen. Delad tur igår så bodde nästan konstant på jobbet från 7 på morgonen till kvart över 9 på kvällen nice..

egentligen tur att jag inte cyklade idag. kommer ett fett åskmoln emot här nu. åsk4life.  helt otroligt att det aldrig kan sluta åska mer än några dagar. det går mig faktiskt på nerverna om något.

Aja nu ska jag göra mig iordning och förbereda för jobbet till kvart ö 9 ikväll. Sen blir det sova själv utan älskling idag för han är iväg. jisses så allt har krabbat ihop sig. Men lesson learned så att säga.

btw. letar damcykel.Inte smart o ge ut telefon nummer kanske och sedan när dem ringer säga att jag inte ska va hemma ikväll.Särskillt när dem knappt kan svenska... o nej jag är inte rasist bara livrädd för människor som verkar vilja råna och slå ihjäl mig när dem kollar på mig.

aja. lesson learned  så att säga ännu en gång. Jisses så mycket jag lärt mig idag.

Nu ska jag iväg och kanske lära mig mer på jobbet idag med. Nice..


Jag är ett tjockt barn med godis i munnen. :)


??

Vad 17 hände..?

....

Trodde du det skulle gå? Trodde du det skulle bli lätt?


Du måste ge mig mer. Ge mig Ge mig Ge mig nått mer. Ge mig nått att jobba med.
Ge mig Ge mig nått mer. jag vill ha mycket mer.
  
Så kan du ge mig lite mer..?


längtan

Stå vid bryggan och luta sig mot räcket. Du står bakom och håller om mig och trycker ditt huvud emot mitt.
Tillsammans står vi tysta och blickar ut över det stilla vattnet som bara tillåter små små ljud när stenarna vid stranden skär sönder vågorna. Solen sänker sig sakta neråt och blandar det svarta vattnet med en varm rödorange färg.
jag håller fast i dig och du håller fast i mig. Aldrig ska vi släppa taget.

trevlig dag

Idag har varit en händelserik dag. Varit iväg med pappa hela dagen. Vi har flyttat maskinen, köpt kameraaa!!!!!!!!!!! <333 (en till)
 
Ja jag vet jag är .. Kameraholic ^^- Det är ett beroende, en sjukdom, inte friskt iaf. :)

Detta är en kompakt kamera Canon ixus med 14.7 MP! det ni <3 kanonfina bilder och jättehärlig färgåtergivning. Blev helt chockad inne i affären när jag provade den :P den stod ut rejält ur mängden iaf.

Sen när vi var och flyttade maskinen så tog jag lite amatörbilder.







att det kan vara så svårt

varför är det så svårt att uppskatta det man har och ta till vara på det?
Jag skäms. Jag vet inte hur man gör!
Jag vet inte ens hur man ska leva för att inte ångra..
Jag vet inte hur man ska göra den här dagen till något speciellt.

Vad är det med mig..?

...

Att jag bara lyckas göra allt annat som jag inte ska göra och sen inget av det jag ska göra.
Beror helt och hållet på omotivering som stigit mig över huvudet. Jisses säger jag bara. Jag behöver semester för mitt huvud har lagt av helt nu. Men allt bara kör på.

Man måste växa upp för att reda ut allt. och vara jävligt självkritisk.
Och just nu är jag omogen och har inte en aning om vem eller vad jag är :)

panik

varför får jag sån panik konstant över att jag hela tiden måste försöka få nån slags semester och komma bort.. Men allt jag får är panik och ingen semester. Jävla skola för hade det inte varit för allt de vi blev hemskickade med så hade detta lovet inte blivit så förstörd... Blir så aggressiv på det. Helt otroligt.

Nu ska jag snart åka iväg och jobba igen. Igår va jag ledig. eller ledig och ledig.

Och trafikskolan suger med. Jag vill inte gå där mer. För det första så är jag livrädd för att köra och känner mig bara så värdelös. Sen så orkar jag inte med att ha en lärare som jag inte fattar vad han menar och sen blir han sur när jag inte fattar. Eller sur och sur. Galen.

Blä för allting just nu. Jag vill ha sommar på riktigt. Kunna ligga på stranden med människor och bara slappna av.
Får bli nästa år då.
Om jag överlever detta..




Älskling i sjukhagen<3

Hon ska få vara ute på nätterna istället. Dels för det är skönare för henne eftersom vädret här är så lustigt och sen känns det lite tryggare att hon är inne en stund på dagen istället ifall något skulle hända i stallet.

men men. Hon ska snart få vara ute längre så fort hon vant sig från hö till gräs.

oväder

åska, blåst. stormigt. Solen skiner ändå ibland. Ungefär som livet.


mycket

nu är det mycket.

Jobbat varje dag nu så känns lite som jag bor på jobbet. Men imon är jag ledig vilken lyx <3

Nu ska jag upp och bygga hage till älsklingen sen in och fixa saker i stan.

Hoppas på bra väder imorgon med. För nu vill jag sommar :)



<3

veterinären ringde idag och älsklings provsvar hade bra värden och det verkade inte som det var en tumör i hjärnan. Dem kan ju inte säga hundra men endå.
Men nu är ju frågan vad det är med henne. Men det får lösa sig med tiden. Försvinner det inte så får vi försöka åka dit igen iså fall.

Är så himla glad att det inte verkar vara nått allvarligt. <3 usch va hemskt det hade varit.


Imorgon blir det jobb mellan 7-4. nice.... o idag jobb o igår delad tur så jobbade typ mer än 9 timmar. och aah.. fy 17. i denna värmen med blir man ju både knäpp o kokt på samma gång. Men trivs iaf och det är helt ok. Så jag får faktiskt inte klaga. :)

åska

Nu har det åskat konstant från typ 1 och till nu kl. 7 ungefär. Orkar att man inte kan gå ut genom dörren ens.
Åskade konsant igår med och sen den här tropiska värmen. Den är riktigt helskum..

Men nu ska jag byta om och ta mig upp till stallet. oavsett om det åskar eller inte.

<3

Endel av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig.
Varför packa ihop när man kan stå upp och slåss?

Det finns bilder. Minnen som aldrig kommer suddas ut.
Det finns känslor som aldrig tar slut.

Och jag lovar dig att en stor del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

Det var du och jag. Det är så det skulle va.

Dem tårar som faller. Faller för dig.

åskmoln på himmelen

Känner mig lika illa just nu som det 5 timmar långa åskovädret igår.
Inga bra nyheter igår och jag vill bara lägga mig ner och gråta. Men det hjälper inte..
Det är bara och hoppas även om det inte ser så ljust ut.. men jag känner mig helt mållös och jävligt ensam just nu.. Vem kan man gå till för att få tröst? Det finns ingen som kan ge den trösten.. Finns bara som gör mer illa och det behöver jag inte alls just nu..

Hon är så duktig älskling så det finns inte och särskilt igår stod hon blickstilla fast dem tryckte in massa sprutor och lång slang in i halsen. Hon var så otroligt duktig och snäll så jag exploderar nästan av stolthet. Fast det gjorde ont så bara stod hon där nära mig. Och det gör så ont att se henne få ont och sen stå och lita på mig som om jag inte ska tillåta att nån gör henne illa..jag vet att det är för att kolla och få reda på men hon litar helt på mig och så känns det som jag sviker henne när dem gör så mot henne.

från det att vi åkte hemifrån vid halv 1 till halv 7 så var hon så otroligt snäll och lugn. Världens underbaraste..

RSS 2.0