GOTT NYTT ÅR!



GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! :)

Nu sticker vi och fira det nya året <3 Perfekt himmel och kolla fyrverkerier och fota!

Ha det så skoj ni också!

PUSSS



Veterinärjobb



Igår blev man lite brutalt väckt av växjöveterinärerna som undrade om jag kunde komma direkt så det var bara att stressa iväg dit. Sen blev det jobb hela dagen fram till kl. 6 på kvällen. Ingen mat hade jag med mig heller så det blev en macka på hela dagen. Det var rätt stressigt så man tänkte inte på att man va hungrig ändå så det gjorde inte så mycket ^^
Ute vid rastningen var det isgata överallt vilket gjorde att man halkade runt som 17 och dem stora hundarna som drog som satan fick man hålla i sig bäst man kunde. Sen blev det jobb idag med från 2 till 10 ikväll.
Sen är det nyårsafton! <3 :D


Tröttizz.




Trött och hela den här dagen är skönt att den är över. Imon blir det nollställning och hålla tummarna på att vakna frisk o kry så man kan fortsätta sitt liv. Imon blir det också plugg och hästapållen äntligen. Hoppas på något seriöst den här gången så man kan rida lite mer.
Hovslagaren ska jag ringa på torsdag. Skumt eftersom det är nyårsafton men whatever he wants så att säga. Kollar på tropic thunder nu. Ful den är ^^

Men men ska snart dra mig till sängs får se när det verkligen blir ^^.

som det kan gå




lite bättre idag men fick avboka körskolan för jag lär väl smitta dem även om jag inte fått några symptom än. men men.
Satt nerbäddad med datorn i knäet och kollade på göta kanal 2 vilket jag precis tänkte skriva var riktigt mysit när helt plötsligt jävla canal+ byter mitt i filmen. visserligen till FBK-RBK i repris men vet redan hur det slutade o det är sista minutrarna..
 Typiskt min otur.. Hade sett fram emot att kolla på Göta Kanal.. Skit.

Egentligen är det bara ironiskt hur mkt som går emot mig hela tiden. Verkligen nästan hela tiden med.. Det har gått så långt så det knappt går att göra annat än att skratta åt det. herregud...

Ska rosta lite mackor åt mamma nu o hoppas hon blir bättre o att jag ska slippa bli sjuk!

inte min dag




.. Tror inte det är min dag idag... Det kan inte va min dag idag..

Tur att man kan rymma lite till Jasmine iaf men det var så halt ute så kunde ju knappt hålla oss på benen =/ Men vi sprang lite i snön iaf.. nått roligt ska man ju ha :)

Men som sagt. kanske lika bra o lägga sig o hoppas på bättre dag imon..

.....




Just nu är jag både aggressiv som satan och glad som satan.. skumt

Hela vår kära släkt är smittade av maginflensa tack vare två personer troligtvis och jag som försökt undvika detta så jäkla hårt och så kommer dem o förstör! Blir så förbannad... missar jag Nyårscuppen vet jag inte vad jag gör. fy fan isf...

Men troligtvis kan Isabel träna mig o Ninen så det ska kanske lösa sig om jag har tur. Och ÄNTLIGEN har jag hittat en hovslagare som kanske kan.. Men givetvis om mer än en vecka.. det är ta mig 17 standard frasen hovslagarna använder... "Hör av dig om en vecka" jag börjar bli så trött på det här så jag funderar seriöst på att gå hosvlagarutbildning själv. då blir det lite gjort iaf...

Men men.. ska försöka ta mig till Jasmine nu iaf så får vi se hur alla mår... HATA HATA HATA baciller!

*Lyckohopp*



Kan inte sitta stilla. Är lite happyface nu faktiskt. Om allt går vägen kanske jag har hittat en perfekt tränare 00. <3 Men vi får se hur det går med det. vågar inte riktigt hoppas bara ifall ifall!

dressyr o hopptränare




....SÖKES!

Känner att nu har jag iaf en som ska försöka skjutsa mig o Ninen så tänk om man nu kan hitta en tränare med! Hade varit perfekt :)

Imorgon ska jag och Ninen tömköra eller om Mamma hänger med ut då rider vi. Nu ska vi bli lite smalare :D (Y)


NAAYS!



Varit ute och kört i flera timmar i stan nu i snö och i mellandagsrean o jag klarade faktiskt det skitbra måste jag stolt säga.
Jag körde inte på någon, stressade inte alltför mycket och lyckades både fickparkera och parkera mellan två bilar som stod trångt. Sen körde jag och hämtade John och Anton och körde hem dem. Känner mig så himla stor för tillfället :)

Sen har jag bäddat sängen så jag kan använda överkastet o mina nya fina lila kuddar som jag tycker om <3 haha och sen har vi hängt upp lite tavlor som jag inte trodde skulle komma upp denna sidan 2009 ^^-
Sen så har jag valt ut och gjort färdigt min ena fotoram med med Vappe och Sprutten på. Sorgligt men vill ha dem med på bild. Nu har jag alla mina djur på väggarna. (misstolka inte) :)

Sen blev det att slöa framför tv i mysbelysning och äta polkagrisar(<3) och After eight och kolla på morden i midsomer med mamma och pappa. Väldans mysigt. Tills J-Vm började ^^

Nu ska jag försöka hinna med allt innan datorn slocknar igen för 3:e gången.

PUSSS

övningskörning i snökaos



Nicesurprise.. Nu ska jag o lillebror o pappa bege oss utt o köra. Inte kört på länge och det snöar som 17 och det är mellandagsrea.. Bäddat för nervositet..

Menmen... Wish me goodluck!

Juldagen :*)



Nu var julafton över och juldagen med. Herregud så fort det gått. Ingen julkänsla har jag fått men så här i efterhand så får jag endå bra känslor i magen och tänka tillbaka på julafton o så så något har ju hänt helt klart ^^

Fick så otroligt fina saker igår så jag blev helt uppåt väggarna^^

På den årliga juldags-middagen med tjocka släkten så bestämdes det lite mer om när jag och Jasmine ska åka till Braås och träna lite. Ser fram emot denna utmaningen väldigt mkt :D Aldrig åkt iväg och tränat innan så är helt grön som en omogen banan. :)
Efter julmiddagen så bar det av i ösregn till stallet och tog en liten power-walk med Ninen och försökte på lite träning på mini-banan men hennes snöklampar hindrade igen. :( Fattar inte att det kan va så svårt o få tag på varken hovslagare eller tränare som jag letar efter.
Vill verkligen hitta en tränare som kan komma ut och hjälpa. Men vart finns nii?? :O

Idag har jag gjort mycket nytta tycker jag faktiskt. Jag har socialiserat mig med släkten, varit o gjort lite nytta iaf i stallet, gått (läs; Dra ut) ut med hunden som vägrar gå utanför dörren nu när det är slask ute (pinsam han är), pluggat lite körkortsteori och snart om det går som jag planerat rensa lite i garderoben :) sen har jag städat undan lite o hållt rummet lite rent med. Toppen (Y)


Imorgon ska jag köra till stan och träna lite faktiskt. lite nervöst eftersom hela länet komemr vara lössläppt o kasta sig över mellandagsrean.. Nice.


Puss

Lagfest Moheda o AIBK



Så jävla skoj kväll alltså! 
Först var vi o spelade mixlag med AIBK damer o Mohedas herrar vilket var sjukt roligt! sen bar det av hem till luntan och göra sig iordning innan mat på Eva's. Sen efter det bar det av till Tallevi för at festa loss.
Herregud vilket liv! Så jävla roligt! Dansat hela kvällen ungefär och jisses så killarna är galna. ^^ vissa mer än andra. hahaha men tänker inte gå närmare in på det. ^^

nu blir det till att sova lite för imorgon är det en LÅÅÅÅÅNG dag.. jobbigt att ingen julkänsla är där än!!! (!!) och att knappt inget jul-ligt är framme.. Dumma jul :O men det får gå endå. Ska bli mysig julafton i vilket fall <3


PUSS


....




- hejmindagharkörtihopsig.com

och nu har hovslagaren skadat handen med. jääättebra verkligen.. Stackars ninen som får gå med snöklampar. Och ingen hovslagare svarar eller nått... GR..

Idag blir det innebandy och lagfest m.m. ska bli intressant med Mohedas herrar. (Y)


Nu ska jag äta nått och försöka reda upp livet lite ^-


julklaappar



*ÄNTLIGEN köpt ett 50 mm 1.8 objektiv!! Så glad :D men inte öppna förens på julafton (Y)

Igår pyntade vi granen hos anton o det va massa mys och sen baksmällan :)  <3
Och idag mysig vandring efter julklappar. mkt mysigt <3

Taaack Anton för hjälpen :) haha <3


Snart tagga för träning som jag är fruktansvärt opepp på..


juuul <3




Hos Anton och har klätt julgranen och druckit lite glögg nu. väldans mysigt.

matchen gick åt helvete. 4 damlagsspelare bänkade o u lagspelare som fick spela ist.. jättekul. fy fan vad jag blir sur. man tar inte med 5 reserver som inte får spela ett enda byte. och sååå jävla dålig uppvärmning gjorde jag inte. men hur kan ranjii veta det som inte ens kollade på uppvärmningen. men endå säger hon att jag ska göra bra ifrån mig så jag får spela.. herregud- blir utbytt mot en u lagsspelare som inte ens visste vart hon höll på med..

lyckat... väldigt aggressiv på innebandyn just nu.

men nu ska vi snart kolla film och så så då ska man bli happyface mer :)



ridtur <3



Snöigt och stjärnhimmel ovanför. Mkt mysigt. Ninen är bäst i världen och världens goooz <3

Snart blir det bonde söker fru och glögg o mat o pyssel kanske :D



Snöritt



Nu bär det av till Stallet och ut på ett ridtur med Nini i snön :)
Bara att hoppas dem elaka klamparna håller sig borta x)


*

LOOOOOOV




Äntligen det är så man vill lipa. Sista behandling hos sjgmn imon och sen slipper växjö ett tag.
Nu ska det bli match i helgen, med fotografering kanske om det blir fint väder med Sandra :D mkt skoj! 
Sen JULBAKJULPYSSEL OCH JULMYS för nu ska det fö 17 kännas som juuuul!


PUSS



 

Snöödag



Idag blev det första behandlingen hos sjukgymnasten vilket gick helt ok. Sen bar det av till risk-ettan i ett mkt spännande tempo. x)
Inga kommentarer på ditvägen men jaa. Nu har vi nått o berätta för barnbarnen =') Heh

Nu blir det lite plugg. Sista innan jullovet (Y)

villvillvill



Det är såååå oehört frestande att inte boka biljetterna till JJ-night nästa helg i Karlstad. Tänk att få se världensbästa hockeyspelares matchtröja hissas upp i taket! *vill lipa lite* Asså helt otroligt vad jag vill upp dit..
men men i mitt nästa liv brukar det heta.

Dumma PPP:n skulle in idag o stressat som fan så det finns inte o sen nu ska vi lämna in det på torsdag. Tummen upp till mongolärare.. o så klagar dem på att alla på ib har magsår. Men det tror väl fan? :O

Snart ska jag ut och övningsköra i snöovädret. Ska bli spännande o se hur mycket jag kommer stanna på vägen.
Nicesurprise (Y)

ännu mer plugg



Nu har jag suttit i 11 timmar och pluggat o endast två breaks. Nu snurrar det gott folk. Jisses..

Och tack antoooon..

PluggPluggPlugg



Längtar tillbaka till Jönköping och alla mysiga saker!!! ='/

Just nu och alltid pluggar jag ihjäl mig... Nicenice...

hockey <3



Varit på hockey nu! och sen efter det blev det tacobuffé på hotellet och sen robinson och lite plugg.
Har varit bra trots resultatet på hockeyn. Men en jäkla upplevelse! Helt underbart! Man får ju gåshud <3

Imorgon blir det plugg och sen A6! Ser jag väldigt mkt fram emot faktiskt :)

Ska nog ta på mig ansiktsmask nu med mamma och sen försöka varva ner för en gångsskull ^^,

Bilder på hockeyn kommer senare.


Puss

Spa weekend :)

Sitter på hotellet. Massa mys igår med god mat och ligga på relaxavdelningen och plugga lite och lugna ner sig ^^

Japp.. såg rätt.. Plugga. Det gör jag hela tiden.. men men snart är det över så ska sätta mig och leta lighting och sånt nu.

Duktigt med självdisciplin :D

Arg..



Sluta hinta jag fattar! Hur kan det vara så otroligt svårt!? =@

Snart träning iaf så man får vara sig själv för en stund. Tur




Sista teaterperformance gick bra idag med trots nerver. tack och lov.


Teaterperformance



.. Gick helt ok faktiskt! Nervöst men lite roligt och spännande :P Vi blev rätt snygga i sminket (Y)

Imon är det mitt sista performance ever. Eller vad jag vet iaf :D Det ska fiiiraas! .. Med plugg..

Sen är det helg och spaweekend och världens bästa hockey!



Pusss

värt och tänka på



.. Tror jag ska införa en En-god-gärning-om-dagen-Kalender fram tills jul.
Helt klart något att tänka på istället för chokladkalendern :)


Dagens goda gärning:
Diska och plocka undan åt mamma och nu ska jag laga tonfisksallad till henne med :)


Bra Ida.



Sådär. Idag blev det julbak med AIBK. Mycket trevligt och mysigt :)

Sen blev det att åka med bussen hem och plugga rumpan av mig (Y). Så nu har jag varit duktig och pluggat i 4 timmar straight så nu förtjänar jag att sova tycker jag.

Kommit en liten bit på supporting materials på theatre exam stimulin så nu känns det som det är lite igång iaf. tack och lov!

Sovmorgon till 1 imorgon! Yey! <3


Puss



ahopp



Snart blir det att ta bussen till Alvesta och ha julbak med AIBKs damer. Ska bli skoj.
denna helgen har varit helstressig tack vare den dumma teatern... =/
När ska man hinna plugga om man ändå måste vara i skolan hela tiden?

Saknar min Ninii! Vill hellre va massa med henne.

Jag har en Dumma-Skolan dag idag.

Måste plugga Exam Theatre stimulus med. Kulkul.


...






Ingen kommentar. Dagen har varit.. skum. (Y)


Teater som förstörde hela dagen och sen jaa. sen. Kaos.

Men men. imorgon julbak med AIBK. Ska bli lite mysigt hoppas jag.


PUsss




Del 1: Jag och Kalle (Y)

Mim <3



Är det fel att leva på Morden i Midsomer?
Jag gör det iaf. Kan dem inte bara massproducera miljontals filmer till. Har redan sett alla 60 minst 5 ggr var nu så jag börjar komma ihåg mördaren. (Y)

Orkade inte Idol idag för mim slår det lätt en är ändå skitnyfiken på hur dem sjunger och hur det går och kommentarer.
Det går inte ihop sig....

ska jag ta mig i kragen och sluta polera på WL2 och skicka in tror jag. Lika bra och hoppas på att få bra kommentarer med.

Imorgon blir det teater vid kl. 10 på morgonen så bäst att utnyttja Anton lite innan läggdags och repetera med.
HAHA anton =)

Sen blir det Sjukgymmnastens rådbehandling efter det. Helt ok behandling endå. ^^ Mer Slaveri åt folket <3



...



Nu är det att plugga WL2 draft och lämna in ikväll. Sen kommer kvällen bestå av och hämta andan tillsammans med underbara människor i min närhet som jag aldrig skulle klarat mig utan faktiskt.
Dumma Ida som tar människor i hjärtat för givet.
Men inte så lätt när ni alltid finns där på ett sätt och man blir förblindad av allt bra.

Sen blir det Tacos och Massa mys!


uppdatering.

sitter på körskolan och spenderar tid med körkortsteorin. Duktigt Ida :)
Körlektion om någon timma så taggar för den med när jag ändå är igång.
Planerat lite för upplägg av körlektioner nu framöver.
Pirr i magen.

<3

.. Säger bara att träningen var underbar.
Styrka och få springa av sig. mums

nu blir det Julbak med innebandy gänget på söndag vid 12. (kom ihåg ^^) och sen ska jag ha fixat recept på fudge och ta med en julskiva. Jisses så mys <3

Imorgon blir det nog utgång med amanda, simone och anton. Ska bli skoj.
Måste lösa hur jag ska hinna skriva på WL bara.
Men allt löser sig va?

IB Examination 2010? ...- Det löser sig!

varför inte lix..

Kort sammanfattning.

- EE och RI är båda inlämnade nu! ÄNTLIGEN!
kan inte beskriva med ord hur skönt det är :D
- Min körskollärare ringde innan och frågade om jag ville köra halkbanan nästa torsdag!! gud vad glad jag blev!
tills jag upptäckte att den jävla teater föreställningen var då.. Men hon skrev upp mig på den 14:e januari iaf. så där sprack målet om att ta körkort innan jul ...... BAJS

aja. Det blir av iaf.

Nu ska jag plugga och sen ska jag träna! <3<3 längtar som fan!






Mamma och jag var ute i helgen och red lite. Mycket mysigt! <3


Bäbisgozzz<3<3


Ninen sover <3 ^^

RSS 2.0